aanbod online security game

Ons Aanbod

Een training van drie weken in digitale weerbaarheid.

De Cybersecurity Game

In samenwerking met Cyber-expert Roel van Rijsewijk hebben we een effectief, schaalbaar en motiverend trainingsprogramma voor digitale weerbaarheid samengesteld. Wij geloven dat digitale veiligheid iedereen in de organisatie aangaat. Een cyberrisico kan liggen in een telefoontje naar de receptioniste, een phishingmail naar de snel scorende salesmanager of een nepfactuur naar de finance afdeling of CEO. Iedereen binnen de organisatie heeft een rol in de weerbaarheid van jouw organisatie. 

programma

Wat leer je in de game?

Wachtwoordstrategie

Na afronding van de Cybersecurity Game kennen de deelnemers de risico’s van een onveilige wachtwoordstrategie. Ze zijn in staat identiteitsfraude te voorkomen en hebben een veilige wachtwoordstrategie ontwikkeld.

Phishing

Na de training herkennen de deelnemers de meest voorkomende pogingen tot phishing of identiteitsfraude. Ze weten hoe ze hiermee om moeten gaan en weten hoe ze risico’s intern te kunnen delen of rapporteren. 

Datalek

Na drie weken herkennen deelnemers de meest voorkomende risico’s van een datalek. Ze weten hoe deze risico’s kunnen minimaliseren, hoe ze openbare hotspots en mobiel internet op een veilige manier kunnen gebruiken en weten wat ze moeten doen bij een mogelijk datalek aan de hand van de 'Act en Reflect' methodiek.

Standaardprocedures

Ter afsluiting hebben de deelnemers, de directie en de CISO eventuele afwijkingen van de standaardprocedures bespreekbaar gemaakt en met elkaar afgestemd. Deelnemers begrijpen de risico’s van de mogelijke afwijkingen. Er zijn onderlinge afspraken over hoe er in uitzonderlijke gevallen afgeweken kan worden van de procedures. 

Cyberaanval of hacking

Na de training weten de deelnemers wat ze moeten doen als de organisatie te maken heeft met een cyberaanval of wanneer de organisatie gehackt is. Ze hebben, net als een hacker, een aanvalsplan gemaakt op de eigen organisatie. Samen met de CISO, directie en externe trainer hebben ze de grootste risico’s geïdentificeerd en benoemd. 

Code Digitale Weerbaarheid

Na de game zijn de deelnemers samen met de directie en de CISO, onder begeleiding van de trainer, gekomen tot een commitment in de nieuwe Code Digitale Weerbaarheid. In deze Code zijn de onderlinge afspraken, bevindingen en acties in het geval van een cyberaanval voor de langere termijn geborgd. 
Voor een all-in prijs van €7500,- maak je jouw medewerkers bewust, waakzaam en weerbaar tegen cybercriminaliteit.

 Cybersecurity Game - The Investigators

  • Twee workshops: kick-off en feestelijke afsluiting op locatie
  • Ondersteuning en begeleiding van  projectmanager gedurende programma
  • Toegang tot de Cybersecurity Game
  • 15 minuten gametijd per dag op de werkvloer
  • Inclusief 100 deelnemers (min. 50). Per extra deelnemer geldt een meerprijs van €45,- p.p.

Maak van jouw team een eerste verdedigingslinie en voorkom security problemen.