10 Cybersecurity Tips

“Het is niet de vraag óf je wordt aangevallen als organisatie, maar wannéér je wordt aangevallen door cybercriminelen.” 

Welke keuzes je ook maakt, IT beveiligingsmaatregelen beschermen je nooit 100%. Ook het bewustmaken van je medewerkers is niet voldoende. Je medewerkers zijn tenslotte jouw eerste verdedigingslinie. Ook al weten ze alles over phishing, cyberrisico’s en malware, dat betekent nog niet dat ze waakzaam en weerbaar zijn. 'Weten' is niet de uitdaging. 'Doen' is waar het om gaat. Hoe krijg je bewuste, waakzame en weerbare medewerkers? 

Hoe maak je van jouw zwakste schakel jouw eerste verdedigingslinie.

Bescherm jouw organisatie tegen een mogelijke cyberaanval. Door het toepassen van deze 10 tips en inzichten van Roel van Rijsewijk, director Cyber Defence bij Thales, zet je de eerste stap! Bekijk de 10 cybersecurity tips.

Over Roel van Rijsewijk
Roel van Rijsewijk is schrijver van het baanbrekende boek ‘Cyberrisico als kans’. Met zijn uitgebreide internationale ervaring op het gebied van cybersecurity inspireert en bespreekt hij wereldwijde trends en praktische toepassingen om risico’s te beperken. In samenwerking met Roel van Rijsewijk heeft 4Growth een security training ontwikkeld. Met de Online Security Game zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers binnen drie weken op een speelse en actieve manier getraind worden.