ons aanbod security game online

Online Masterclass:
Cyberrisico als kans


Een masterclass cyber defence. 

Inspirerende, innovatieve en direct toepasbare ideeën!


Kijk nu direct

roel van rijsewijk online security game
Spreker: Roel van Rijsewijk
Veel organisaties hebben IT-security prima op orde en besteden veel aandacht aan het verhogen van security awareness bij medewerkers. Toch staan de kranten dagelijks vol met berichten over datalekken, phishing en ransomware aanvallen. Cyberweerbaarheid moet en kan nog beter. Maar hoe dan?

Tijdens de masterclass ‘Cyberrisico als kans’ praten we je in één uur bij over de rol van medewerkers in de digitale veiligheid van organisaties. 

Onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis (o.a. BNR Nieuwsradio) vertellen onze experts hoe je van jouw zwakste schakel een solide first line of defence kunt maken. Inspirerende sprekers delen ervaringen, tips en inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. 

roel van rijsewijk online security game
Roel van Rijsewijk

Director Cyber Defence bij Thales

Roel is voormalig Director van het Cyber Risk team van Deloitte en schrijver van het baanbrekende boek ‘Cyberrisico als kans’. Met zijn uitgebreide internationale ervaring op het gebied van Cyber Security inspireert en bespreekt Roel wereldwijde trends en praktische toepassingen om risico’s te beperken.

LinkedIn Roel van Rijsewijk

Marcel Mens

Gamification Expert over gedragsverandering door spel

Met de Cybersecurity Game is het voor organisaties in Nederland veel makkelijker om op grote schaal cyberweerbaarheid bij medewerkers te vergroten. Gedragsverandering bereiken door de inzet van speltechnieken. Hoe werkt dat eigenlijk? Marcel is al 20 jaar succesvol ondernemer en dé autoriteit op het gebied van gegamificeerde trainingsprogramma’s.

LinkedIn Marcel Mens

Maarten Bouwhuis

Dagvoorzitter 

Maarten is (radio)presentator bij BNR Nieuwsradio, dagvoorzitter en debatleider en onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en humor. Hij zal in ook in deze ontspannen masterclass namens onze bezoekers doorvragen, verbanden leggen en samenvatten. Met zijn jarenlange ervaring maakt hij van elke bijeenkomst een succes.

LinkedIn Maarten Bouwhuis

Up to date blijven?

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over Cyberrisico's als kans en de Online Security Game!